Aktiviteter du kan lave med din veninde

Vi har samlet en liste over, hvad du kan lave med din veninde.  Det skyldes i høj grad, at det er vigtigt, at man husker at dyrke sine venskaber selvom, at man vokser op og bliver ældre. Det betyder kun, at I nu kan lave lidt andre og mere voksne ting sammen. Det er sundt for os alle at være sammen med vores venner og veninder nogle gange.

Der er mange muligheder

Shopping. Det er altid et sikkert valg, når det gælder en god venindetur. Man bliver også typisk sulten efter mange timers shopping, så der kunne I tage videre hen på en café eller en restaurant. Her kan I rigtig få snakket sammen om hele jeres situation på hjemmefronten. Det skal jo også lige diskuteres med ens veninde. Hvis I ikke ønsker at bruge de helt store penge, når I skal ses, kan en hyggelig filmaften også rigtig meget. Her kan I se en film med slik og popcorn, og bare nyde hinandens selskab. I kan tage på en tur i spa, hvor I rigtig kan få slappet af samtidig. Her kan I få blid massage på hele bagsiden af kroppen, mens I kan snakke eller bare slappe helt af.

I kan også være kulturelle, hvor I besøger museum og kulturhuse. Her kan I eventuelt pakke en picnickurv, som I kan nyde på jeres vej. Der kan i pakke lidt mad og drikkelse, som I elsker. Dertil kan I også være aktive sammen, hvor i fysisk får pulsen op. Det kan være, at I vil spille badminton eller en anden sportsgren. I kan også være aktive ved, at I laver mad sammen, bager eller tager et kursus i, hvordan man laver flødeboller.

Husk hinanden

Det er vigtigt, at man sørger for at huske sine venner og veninder selvom, at det er en travl hverdag. Man skal passe ens venskaber, så det ikke løber ud i sandet, og man til sidst ikke rigtig har nogle mere. Det er derfor vigtigt, at man tager tid til hinanden, så det hele ikke går op mand, børn og arbejde. Hvis man har været venner længe, kræver det især, at man holder ved. Det er vigtigt at have venner, som har kendt i flere år, så de derfor også kender dig, og ved hvad du har været i gennem i løbet af dit liv. Der vil barndomsvenner være dejlige at have, så man eventuelt kan drøfte gamle episoder. Det gælder både dårlige men også dejlige minder, som I kan se tilbage på.