Bryg en lækker Cold Brew kaffe til dine gæster

Får du snart gæster og ved du ikke hvad du skal servere til dem. Du har ikke tænkt over det, men det eneste du kan servere er en kedelig kop instant kaffe, hvilket ikke ligefrem skriger at du har gjort noget ud af dagen.

Det kan være du skulle prøve at opgradere din velkomst kaffe til en Cold Brew kaffe i stedet. I stedet for instant kaffe, så bruger du kvalitets kaffebønner eller køber formalet kaffe, kværnet med 100 procent arabica-bønner. Eller du gør det lidt nemmere for dig selv og stadig holder fast i den dejlige smag, ved at investere i økologiske kaffebreve.

Hvorfor brygge Cold Brew til dine gæster?

Cold Brew eller koldbrygget kaffe på dansk er en lækker form for iskaffe, der udover at smage fantastisk også er lidt mere præsentabel overfor gæsterne. Ved at mixe din kaffemed lidt kaffesirup eller is, så får du en markant mere luksuøs kaffe.

Hvordan laver jeg koldbrygget kaffe?

Det skal du ikke bekymre dig om. Du kan læse videre her eller springe til Newday Coffee, som giver dig en lækker Cold Brew kaffeopskrift.

Opskriften er Iced Caramel Macchiato, som er en rigtig ynglings, da den mixer forskellige smage sammen.

Det du gør, er at hælde vaniljekaffesiruppen, efterfulgt af mælken og til sidst isen, i et stort højt glas.

Derfra tilsætter du din koldbrygget kaffe. Du laver koldbrygget kaffe, ved at tage et kaffebrev, tilsætter koldt vand, og lader den stå i køleskabet i 8-12 timer.

Når du har ladte den stå over natten, så drypper du lidt karamelsauce på toppen.

Hvorfor bruge kaffebreve

Kaffebreve er en ny og smartere måde at brygge din kaffe på. Det giver dig en dejlig fleksibilitet til at lave kaffe hurtigt uden at gå ned på smag og følelse. Udover det, så fylder det heller ikke meget i køkkenet og du kan nemt tage dem med på tur. Kaffebreve er nemlig små poser med cirka 10 gram kaffe i. Kaffe er lavet med 100 procent arabica kaffebønner og kværnet til fint malet kaffe, hvor det så til sidst er placeret i de små poser og nitrogenforseglet.

Du laver altså kun en kop kaffe ad gangen. Det er det vi kalder for engangsserverings kaffe. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om kaffebreve på denne side.

Så få brygget en lækker kop Cold Brew til dine gæster og se de glade smil, når du præsenterer den.