Guide til at føle sig gladere

Vinteren nærmer sig, hvilket betyder, at vi bliver mere og mere nedtrykte. Mørket og kulden er ved at indhente os, men vores glade humør skal ikke også forsvinde. Dette er typisk en stor faktor for os, når vi snakker glæde om efteråret.  Vi har derfor samlet en lille guide til dig, som godt kunne bruge nogle gode råd til at holde humøret oppe under denne tid.

Selvforkælelse

Man skal huske sig selv i den travle hverdag, du skal endelig ikke glemme dig selv. Det vil sige, at du skal trække lidt tid ud af din kalender, hvor dit navn skal stå. Du skal prioritere dig selv, og det må du godt være egoistisk omkring. Hvis du ikke har den helt store tid i hverdagen, behøver du ikke at bruge meget tid. Det kan bare være at du tager et lidt længere bad og bruger en hårkur, mens du lytter til musik eller din yndlingspodcast.

Selvforkælelse er generelt meget individuelt. Du skal lave lige netop det, som du holder af og kan slappe af med. Hvis det er at tage en løbetur eller bage i køkkenet, er det, det du skal. Det kan også variere uge efter uge, hvad du vil bruge din tid på, hvor du kan få samlet mere overskud.

Selskab

Udover at huske dig selv, skal du også huske dine nærmeste. Du skal tilbringe tid sammen med dem, som gør dig lykkelig, og hvor du får skabt en indre ro. Det gælder både dine venner, veninder og din familie. Lav aktiviteter sammen, hvor du også kan rense hovedet og få en masse glæde ind. Det kunne eksempelvis være, at I tog i Tivoli, Den Gamle By eller tog ned for at bowle. Dette kan være efterfulgt af en dejlig middag, hvor I får nydt hinandens selskab. Igen, hvis det er tid du føler du mangler, behøver dette ikke at tage alt for lang tid. Bare man husker at få set sine nærmeste jævnligt.

For at kunne føle sig glad, skal man kunne opnå både fysisk og psykisk velvære. Hvis du har smerter, findes der forskellige typer behandlinger, som kan gøre, at du vil få det bedre. Akupunktur kan hjælpe med dine fysiske og psykiske lidelser, stress og søvnbesvær og på den måde skabe mere balance i kroppen. Så opsøg en akupunkturlæge, hvis det kunne lyde, som noget for dig. De kan helt sikkert hjælpe dig på den ene eller den anden måde.