Inspiration til den perfekte date

Vi kender det sikkert alle sammen – vi glemmer hinanden i den travle hverdag. Det tror jeg, at der er mange, som kan genkende lidt i deres eget liv. Men det skal være slut. Får at det skal fungere, skal man altså huske hinanden. Hvis man har børn, og især mindre børn, så kan det godt virke som en umulig opgave, men det er det ikke. Hvis man ikke kan finde tiden i hverdagen til at tage tid til hinanden, bør man i hvert fald gøre det i weekenden. Vi kommer i dette indlæg på nogle gode idéer til, hvad I kunne lave, så I får en utrolig dejlig aften.

Ren afslapning

Dette vil være rart, hvilket især gælder de forældre med børn. I kan undersøge, om I kan få passet børnene i en dag eller to, hvor I rigtig kan få slappet af i hinandens nærvær uden børnene og den larm, der kan være forbundet med det. I kan tage på et dejlig og afslappende ophold i både landet eller udlandet, hvor I kan få en god massage og meget lækker mad. Dette vil give jer en masse ny energi, som I kan bruge i jeres hverdag. Det er nemlig vigtigt lige at kunne lade op en gang imellem, og når det kan gøres sammen, er det jo perfekt.

Tag en aften ud af kalenderen

Bare én aften vil kunne give jer det sidste overskud, som I måske stod og manglede. Det kan være en dag i weekenden, men det kan i høj grad også være en dag i jeres hverdag. Man skal virkelige passe på med, at man ikke gør hverdagen til noget surt hele tiden, og hvor det kun er i weekenden, at man kan foretage sig noget. Få derfor vendt lidt op og ned på dette ved at tage eksempelvis ud at spise. I kan besøge restauranter ved Aarhus Ø, hvor I vil kunne få en dejlig middag med et godt glas vin til. For at gøre lidt ekstra ud af det, kan I tage jeres fineste puds på, så I rigtig får en følelse af, at det er lidt mere eksklusivt at være ude – og så på en hverdag.

Tag jeres børn med

Et godt afbræk fra hverdag kan også godt foregå sammen med jeres børn. Her kan I også tage ud at spise et sted, som de ville elske. På den måde sker der stadig lidt noget andet end bare at være der hjemme dag efter dag. Det afhænger også af, hvor gamle børnene er, hvad I kan lave sammen. Men tænk lidt ud af boksen nogle gange, og planlæg nogle af jeres aktiviteter i hverdagene og ikke kun i jeres weekender. Så er jeg sikker på, at I vil føle jer gladere i hverdagen, og ikke hele tiden længtes efter at få weekend.