Dates du kan gøre alene

Vi går, og har det så travlt med at gøre andre glade, at vi glemmer os selv i processen. Vi haster for at være sammen med vores kære, at vi glemmer at omfavne os selv til tider. Det vigtigste forhold vi har, er til os selv. Vi har fået en tendens til, at vi overbooker os hele tiden. Derfor bør du planlægge en alene date hver uge, hvor du har fokus på dit sind, din krop og sjæl.

Prioritere dig selv

Det at bruge kvalitetstid med dig selv er en rigtig god måde at vise selvkærlighed på. Når du laver en ”date” med dig selv, er det også den nemmest form for date, fordi den eneste person, som du skal tilfredsstille, er dig selv. Du ved jo, hvad du vil lave, og hvad du ikke vil.

Når du skal vælge tidspunktet, er det vigtigt, at du vælger en dag, hvor du ikke har de store planer i forvejen. På den måde kan du have fuld opmærksomhed på dig selv. Skriv det ind i din kalender, så det bliver mere virkeligt.

Hvad kan du lave?

Mulighederne er utrolig mange, og det er kun din fantasi, som sætter grænserne for dig. Mange af os kan godt genkende det at have travlt på arbejdet, hvor man så bare slapper af i sengen, og ser TV, når man lige har lidt fritid. For at være helt ærlig, så gjorde dette intet godt for mig, og det gjorde mig mest af alt doven og træt.

Det bedste jeg kan gøre for mig selv, er at komme væk fra hjemmet. Her vil jeg typisk gå en dejlig lang tur i den flotte natur, eller opleve noget rundt i mit lokalområde. Helt ærligt, så er det fantastisk at bruge noget tid alene.

Slap af i hjemmet

Selvom det er dejligt at komme lidt væk fra hjemmet, kan det omvendt også være rart at blive hjemme. Det gælder specielt, hvis man har haft en stressende uge, og bare har brug for at samle sig selv alene. Her bruger jeg min favorit populær massagestol med mange funktioner, som virkelig kan få mig til at slappe godt af. På den måde stresser jeg ikke min hjerne ved at se noget TV eller ved at være på mobilen dagen lang. Det at få ro til hovedet har jeg fundet ud af, er utrolig vigtigt for mig, og jeg er sikkert på, at du også vil elske at prioritere dig lidt mere i det daglige.