Ny terrasse til baghaven

Så er det blevet tid til at give hjemmet et pift, men denne gang er det altså med fokus på haven. Vi bruger den nemlig utroligt meget, og det slider desværre på materialerne. Da vi i sin tid købte huset, så fulgte en flot terrasse med flotte sten, som stod utroligt flot og skarpt. Men nu har ukrudtet slået hul på meget af det flotte arbejde, og det hele ser utroligt misligholdt ud. Vi har derfor besluttet at skifte den ud med en træterrasse med nogle løsninger, så ukrudtet ikke også kommer og bryder igennem den.

En naturlig løsning

Det kan lyde helt vanvittigt at gå i gang med et nyt projekt, når vi knapt nok har færdiggjort sommerhuset endnu. Men denne gang har vi altså hyret et godt og lokalt tømrerfirma ind. Vi var egentlig hurtigt klar over, at vi ville have træ, da vi går meget op i at bringe naturen så meget med ind i huset som muligt. Desuden er træ bare utroligt flot. Vi fandt vores tømrer efter at have søgt på tømrer Højbjerg på Google, hvor den første anbefaling faldt på Rappmund & Gammelby, som har utroligt gode anmeldelser. Vi kiggede nærmere på deres arbejde, og det passede simpelthen helt perfekt med vores ønsker.

Hurtig proces

Egentlig har vi ikke som sådan travlt – den skal bare stå klar til forårets kommen. Desværre har mange tømrere og murere travlt, men de havde heldigvis tid til os. Det betød, at vi hurtigt kunne komme i gang med vores samtaler omkring en god løsning. Vi fandt hurtig frem til, hvilken type og design af træterrasse, der passede lige til vores behov og ikke mindst drømme. Herfra havde de heldigvis hul i kalenderen, så de begynder allerede her i den kommende uge. Det bliver utroligt spændende at følge med i processen uden selv at skulle løfte en finger.

Vigtigt med drømme

Vi har tit stødt på folk i vores omgangskreds, som synes, at vi tager hænderne for fulde med alle vores drømme om en god base mht. vores hjem såvel som sommerhuset. Dog tror vi på, at det er sundt med drømme. Derfor er det også noget, som vi sparer op til og lægger penge til side til så vidt muligt. Sidste gang tog vi et lån, men det var kun, fordi vi vidste, at vi kunne betale det af inden for en overskuelig årrække. Det kan anbefales at turde drømme.