Den perfekte date

Mangler du også inspiration til en god date? Vi har samlet nogle gode ideer til, hvad man kan lave når man skal nyde hinandens selskab.  Det er vigtigt at man husker hinanden og sætter tid til at kunne bruge lidt tid med hinanden. Her er det vigtigt, at man tager ud af huset nogle gange, så man på den måde kommer lidt mere væk fra den kedelige dagligdag. Dermed ikke sagt, at man ikke kan hygge sig derhjemme, for det kan man! Det er bare vigtigt at man sætter tid ud af sin kalender, hvor man kun skal tænke på hinanden. Dette giver godt, når man så kommer hjem og er tilbage i de vante rammer. Så kan forholdet godt tåle, at der går lidt leverpostej i den nogle gange.

Den afslappende date

Ønsker i bare at kunne slappe af i hinandens selskab, er den rolige date lige jer. Her kan i eksempelvis tage i biografen for at se jeres yndlings film. I skal selvfølgelig huske at købe den helt store popcorn og dejligt slik til, som efterfølgende vil blive skyllet ned af den store sodavand. På denne date kan I nyde hinandens selskab samtidig med at I er beskæftiget med noget andet.

Eventyr

Det helt store hit lige nu er Padel Tennis, som er en blanding af tennis og squash. Man kan spille 2 mod 2, men man kan også spille 1 mod 1. Det er den ultimative ide til jer, som gerne vil være aktive på jeres date. Her får man sved på panden og der går meget hurtigt konkurrence i den. Det handler jo stadig om at vinde, selvom man er på date. Noget andet som også er meget populært, er klatrevæggen. Denne aktivitet er også til jer som ønsker at bevæge kroppen, men hvor I gør det sammen. I får mere en fællesskabsfølelse, når I laver noget aktivt sammen. På klatrevæggen er det modsatte bare at I hepper på hinanden. Men man kan vel altid gøre det til en konkurrence! Invitere din udkårende ud og se hvem af jer, der kommer først op.

Madoplevelsen

Efter en lang dag med aktiviteter, som i begge har nydt, er det på tide at få noget at spise. Her skal I tage på jeres yndlingsrestaurant eller tage noget lækkert mad med hjem. Hvis restauranten har et klaver, er det et stort plus! Det betyder, at I kan nyde den dejlige musik i hinandens gode selskab til noget lækkert mad.