Uundværlige gadgets i mit hjem

Dingenoter, maskiner, hjælpemidler; kært barn mange navne. Jeg har efterhånden investeret i lidt forskelligt til mit hjem, og jeg har fundet frem til, hvad der bare rykker for mig, og hvad der bestemt ikke gør. Herunder har jeg samlet en liste over de ting, som jeg bare ikke længere kan undvære i min hverdag:

Juicer

Jeg starter hver dag ud med en lækker juice. Det er den perfekte vitaminbooster til at starte dagen ud på. Jeg laver dem selv af noget af det frugt og grønt, jeg har liggende, og som måske er ved at blive lidt kedeligt. På den måde får vi bedst muligt tømt køleskabet, og jeg har efterhånden fået hele familien med på juice-bølgen.

Robotstøvsuger

Ja, jeg er nok ikke den eneste, der efterhånden ikke kan leve uden min robotstøvsuger. Den tager det værste skidt, så jeg ikke behøver at bekymre mig om at støvsuge flere gange om ugen. For at være ærlig, så er det vist kun nødvendigt med en grundig (håndholdt) støvsugning 1-2 gange om måneden. Det er jeg altså bare helt vild med, og det fungerer utroligt godt for mig og vores husholdning.

Robotgræsslåmaskine

Den lægger sig jo nok lidt op ad robotstøvsugeren, men nu bare til havebrug. Vores lille græsslåmaskine har sin egen lille hytte, og så kører den ud en gang om dagen. Den lader desuden automatisk om natten, så vi er ikke forstyrrede af den. Typisk klipper den også kun om morgenen og om aftenen, så vi ikke er berørt af den til daglig, når vi bruger vores dejlige have.

Massagestol

Det er jo nok lidt en luksusting at have i sit hjem, men jeg kan altså ikke undvære min massagestol. Jeg bruger den mere eller mindre hver dag, fordi den har en masse forskellige indstillinger, så jeg kan få lige den type massage, som jeg har brug for. Den er også tilpasset min ryg, så jeg hver gang får den bedste massage, der passer til mig. Hvis der er en dag, hvor jeg er øm et bestemt sted, så kan jeg indstille den manuelt, så jeg kan skræddersy mit helt eget program.

Jeg håber, at du kan finde inspiration i ovenstående. Det er i hvert fald nogle ting, som fungerer utroligt godt for mig og min familie. Alle mine ting er ikke nødvendigvis købt som de dyreste og bedste markedet, de skal bare opfylde mine behov.