Bitcoin

Godt jeg ventede med at købe bitcoin

Det har altid været spændende for mig at følge med i, hvad andre folk snakker om. I starten af året synes jeg at alle mine kollegaer snakkede om bitcoin. Det lød meget spændende, men sådan en som mig har slet ikke styr på sådan noget, og specielt ikke når det er så teknisk. Jeg gik dog og tænkte på at investere mine penge i det, fordi alle andre gjorde det. Kigger jeg tilbage, så er jeg glad for at jeg ikke gjorde det. Jeg kunne dog godt finde på det i dag, og derfor har jeg faktisk gjort det nu. Dette her indlæg kommer til at handle om mine erfaringer, som jeg ville have haft, hvis dette var et ægte indlæg.

Jeg er påpasselig

Som mange andre så synes jeg ikke at det er så interessant at investere mine penge. Jeg ved jo, at der er en potentiel risiko, og denne har jeg ikke været villig til at tage tidligere. Det er jeg dog nu, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Mit råd til dig er derfor, at du skal sætte dig ned og tænke over hvor meget du tør investere, fordi du kan potentielt tabe det hele. Personligt har jeg smidt hvad der svarer til en halv månedsløn i det. Man kan dog selv bestemme, hvor meget man smider i det. Jeg har fået “assistance” til mine handler inde på en dansk side, klik her for at besøge den.

Dette har jeg lært

Jeg har lært, at man lige skal tænke sig om, før man laver en investering. Det er ikke for sjov, at alle hjemmesider skriver, at man skal være klar over det ene eller andet. Havde jeg gjort som nogle af mine kollegaer og købt bitcoin i starten af året, så havde jeg været meget fattigere i dag. Du tænker nok “det er meget nemt at være bagklog”, og det har du nok ret i. Du skal dog bemærke, at jeg bare er glad for at jeg ikke gjorde det tidligere – jeg siger ikke “hvad sagde jeg”.

En anden ting jeg er glad for ikke at have gjort er at have investeret i en eller anden mærkelig coin, som min yngre kollega snakkede om. Han har vist mistet mange penge på den, fordi det endte med ikke at være reelt. Det er en kompliceret verden.

Hvad med dig, kære læser, har du nogle erfaringer med kryptovalutaer? Smid en kommentar, hvis du stadigvæk kan, når du læser mit indlæg her.