Mit spaophold i Sverige

Som I nok har kunnet fornemme, så har jeg lige holdt en lille sommerferie de sidste par uger. Det har også betydet et par uger væk fra bloggen, hvor jeg har haft mulighed for at prøve nye ting. Jeg har nået mange ting de sidste par uger, og derfor var det tiltrængt, da min veninde og jeg i weekenden var på spaophold. Det var egentlig en gave, som hun havde givet mig til min fødselsdag sidste år, men vi har simpelthen ikke kunnet finde plads i kalenderen til en lille tur til Sverige. Indtil nu.

Vi startede ud med at køre til Sverige lørdag formiddag. Vi var knapt kommet 50 km væk fra hjemmet, da bilen måtte bukke under for hedebølgen i Danmark. Så der stod vi i vejkanten på motorvejen og ikke kun finde en løsning på den nedbrudte bil, men også på hvordan vi skulle komme videre til Sverige. Det blev en lappeløsning, hvor min venindes kæreste kom med en ny bil til os, og så måtte han tilkalde vejhjælp til den gamle. Men mere om det en anden gang.

Udover den stressende begyndelse, så fik vi rig mulighed for at slappe af resten af weekenden. Både torsdag og fredag fik vi en lækker, tre-retters menu, som ville gøre mange danske restauranter til skamme. Maden var helt fantastisk og de to aftenmenuer havde rod i det nordiske køkken men uden at ligne hinanden. Jeg har kun roser til overs for maden.

Selvfølgelig var vores tredages ophold ikke kun en kulinarisk oplevelse. Kroppen blev helt fornyet. Der var mulighed for alle typer massage, som man kan komme i tanke op. Alle kroppens muskler blev plejet og masseret så godt, at jeg sjældent har oplevet noget lignende. Derudover var der alskens vandtyper med forskellige bassiner i forskellige temperaturer. Vi brugte også lang tid i deres sauna, hvor der på udvalgte tidspunkter var mulighed for hele saunagus-oplevelsen.

Inden vi tog hjem lørdag formiddag, sluttede vi også lige af med en god ansigtsbehandling. Den bestod af ti trin i alt fra eksfoliering til en tilpasning af cremen efter hudtype. Jeg er nu hjemme igen til en ny uge, hvor jeg lige er startet på arbejde, men min krop føles stadig helt i top. Jeg har desuden fået en ny hudcreme, som indeholder nogle af de samme ingredienser som den fra i weekenden. Dét er bare luksus og gør virkelig en forandret hud. Man kan altså sige, at jeg har taget spaopholdet med mig hjem.