Linkbuilding i Danmark

 

Hvordan kan links hjælpe dit website til top i Google?

Googles algoritme er sammensat yderst komplekst, men gennem de mange år Google har eksisteret, er det blevet mere og mere tydeligt, hvor vigtig en del af en placering, der kan henledes direkte til antallet af indgående links og måden de er lavet på.

Har du allerede et SEO optimeret website eller webshop, vil det være antallet af links og deres styrke samt måden er lavet på, der er afgørende for, om det er netop dit eller konkurrentens site, der placeres øverst.

De rigtige links virker – de forkerte gør det modsatte

Det er vigtigt at de skabte links laves på den helt rigtige måde, så den samlede linkprofil ser naturlig ud.

Google er godt klar over, at mange webshop ejere selv bygger links og det er også helt som Google selvanbefaler du skaber bedre synlighed.

Men overdrives linkbuildingen, så den mængde links din webshop eller website har, overskygger de naturligt indkomne links, vil Googles algoritme(Penguin) straffe hele din webshop, så den fjernes på netop de søgeord, der er så vigtige for omsætningen.

Få gratis DoFollow backlinks

Det er derfor vigtigt, at du ikke vælger en leverandør af linkbuilding, der ikke tager opgaven seriøst og varetager dine interesser bedst muligt.
Hos PresseDirect.dk tilbyder de gode kvalitetslinks til Deres gratis linkbuilding serviceydelse.

Vi sørger for, at den samlede linkprofil ikke kommer til at se unaturlig ud og overvåger udviklingen af din linkprofil nøje.

En anderledes typeservice

Der findes mange udbydere af linkbuilding i Danmark og fælles for de fleste er, at de tilbyder et antal links pr måned på valgfrie søgeord.
Tilmelder du din webshop og lader abonnementet snurre i et år, er du allerede meget godt på vej til at få din webshop straffet for en overoptimerert linkprofil.

Vi arbejder anderledes

Vores mission er, at leverer resultater også på lang sigt.

Derfor holder vi nøje øje med din linkprofil og sørger for, at du ikke får for mange indgående links medoptimerede ankertekster kontra naturligt udseende links.

Derfor kan du heller ikke vælge en linkpakke med samme søgeord måned for måned, hvis det er skadeligt for din webshop. Man skal altså vælge en pakke, hvor der er god variation, fordi det er sundt for din virksomhed.

Jeg har i flere år benyttet mig af denne service, så jeg kan få jer til at se min blog. Det er smart, og det virker altså.