Sådan gik det med min første investering

Nu har jeg tænkt på at lave det her indlæg i mange måneder, og hvis du har læst med på min blog i et stykke tid, så kan du nok huske, at jeg meget kort har skrevet, at jeg er begyndt at investere mine penge. Det var nok i midten af sidste år, og det er gået lidt godt samt lidt skidt. Indlægget er ikke skrevet for at få jer til at investere. Det er skrevet så jeg kan dele mine erfaringer med jer, og så jeg kan få mine egne tanker ned på skrift. Jeg har lært meget, og jeg har faktisk også været ekstremt heldig. Nogle af mine venner og veninder har tabt en del penge, for hvis du kigger på datoen for dette indlæg, så ser det ikke så godt ud på markederne. Jeg solgte bare i god tid. Nå, lad os komme i gang med det hele.

Min første investering

Det kan godt være, at det lyder lidt dumt, men min første investering var ikke i aktier eller lignende, som hos mange andre. Jeg faldt over en video på YouTube, hvor der var en gut der investerede i noget der hedder Ether eller Ethereum. Dette valgte jeg også at gøre, og så gik det hurtigt derfra. Mine penge blev til flere penge, og jeg kunne ikke tro på det. Jeg valgte dog at gøre det smarte (bagklogskab!) at sælge, når jeg mente, at det ikke kunne fortsætte længere op. Det var en meget smart ting at gøre.

Mit problem var dog at sælge mit Ether, fordi jeg ikke ville sælge til privatpersoner, fordi der var mulighed for at blive snydt. Derfor valgte jeg at anvende hjemmesiden SellETH.dk, hvor man kan sælge sine Ether til en virksomhed og få pengene hurtigt. Det gik faktisk meget godt, og jeg fik præcist det, som jeg blev tilbudt.

Nu til det kedelige

Rigtig mange glemmer at tænke på skatterne, når de investerer. Det gjorde jeg også til at starte med, men så gik der en uge, og så kom jeg i tanke om det. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, fordi der er så mange måder at tjene penge med kryptovalutaer på (tænk bare mining, staking og meget andet). Jeg spurgte en af mine venner, som er meget god til det, og han sendte mig et link til en dansk skatteguide til kryptovaluta. Denne kan du finde her https://bitcoinskat.dk/