Tag din sol parasol med til stranden

Sol parasol til stranden kan også bruges i haven med jordspyd

Denne smarte strandparasol vil med garanti give dig skygge, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side med sol og sommer. Alle aspekter af parasollen er af høj kvalitet, og kan derfor holde til både livet på stranden og hjemme i haven. Jordspyddet og det lange skaft er udstyreret med en justerbar hældningsvinkel, så du kan skabe skygge lige, hvor du har lyst. Du risikerer altså ikke at stå i den irriterende situation, hvor sol parasol skygger det forkerte sted. Med til en god parasol følger billig fragt fra kun 25 kr., eller køb 2 og få gratis GLS-fragt.

Sol parasol strand i grøn med praktisk jordspyd

Når solen skinner er det med at være udenfor – måske endda ved stranden. Folk tager for tit til stranden og kommer hjem og er solskoldede, undgå det med en strand parasol. Verden er tit for farveløs, invester derfor i en lysegrøn en blå, rød eller en hvid hos Paraplybutik. Der er intet i vejen for at bruge din røde eller lysegrønne parasol til at lyse det hele lidt mere op. Med en lysegrøn parasol, så lyser du helt sikkert op på den grå strand. Parasollens smukke, klare farve skiller sig ud på stranden, og vil få smilet frem på både dine egne og på omgivelsernes læber.

Billige parasol til strand der holder til mere end en tur

De lysegrønne parasoller her koster 159 Kr. pr stk. For disse penge får du et produkt, som kan holde længe, og som vil holde give dig skygge lige, når du har lyst til det. Du får også et produkt, som vil pifte dit den ellers grå og kedelige strand op og give dig lyst til at gå ud at bade og nyde friheden og vide, at du kan hoppe ind under skyggen i den strand parasol, du kan købe her.

Det er få ting, du kan få glæde af, til sølle 159 kroner. Ydermere får du gratis fragt med GLS af din nye strand parasol. Parasollen i rød kan leveres nemt og hurtigt fra dag til dag.

Er du i tvivl, om du får brug for en strandparasol, så er det vist bare at kaste et blik ud af vinduet. Det danske vejr er fyldt med sol og sommer, og der er meget mere skadeligt solskin ved stranden. Denne parasol har en skærm på hele 145 cm i diameter. Køb den nu og du vil takke dig selv for dette ekstra værn imod solens skadelige stråler. Højden, når parasollen er samlet og klar til brug, er 175 cm. Den kan nemt sættes ned til en lavere højde. Strandparasollen har en skærm på 145 cm, den fås i 4 forskellige farver. Den vejer kun 750 gram – en let parasol med jordspyd.